zdarma do 10 hostů36

Jak funguje jednorázový foťák v mobilu.

Od kartičky na stole po album v 9:00 ráno. Hosté nic neinstalují a nikde se nepřihlašují, pořadatel založí akci ve 4 krocích.

Pro hosty: naskenovat a fotit.

Host potřebuje jen telefon s fotoaparátem. Funguje v prohlížeči i v aplikaci.

NaskenovatQR

Host naskenuje kartičku na stole. Otevře se pozvánka s názvem akce a časem vyvolání.

Fotit36

Každý má 36 snímků a palcem natahuje film. Nikdo nic nevidí, ani pořadatel.

Film je plný36/36

Po posledním snímku se útržek utrhne. Host si zapne upozornění, nebo nechá e-mail.

Ráno9:00

Fotky se vyvolají všem najednou: album akce a lístek do stories pro každého.

Pro pořadatele: založit a vytisknout.

Účet přes Google, Apple, Seznam nebo Telegram. Heslo nemáme.

Založit akci1

Vyberete druh akce, název, čas a kdy se mají fotky vyvolat.

Vybrat tarif2

Do 10 hostů zdarma. Větší akci zaplatíte na webu, jednou za akci.

Kartičky3

Kartičky s QR kódem ve 3 formátech, nebo odkaz do skupiny.

Ráno album9:00

Celé album, nejlepší momentky a originály ke stažení jako ZIP.

Kdo co vidí a kdy.

Během akce nikdo nevidí fotky ostatních. Ani pořadatel.

KdoBěhem akcePo vyvolání
Host, který fotípočítadlo svých snímkůcelé album akce a svůj lístek
Kdo se připojil a nefotilpozvánku a čas vyvolánícelé album akce
Pořadatelpočty hostů a snímků, frontu na zeďcelé album, nejlepší momentky, ZIP
Zeď v sálejen snímky, které host poslal a pořadatel pustilvypnutá
Kdokoli jinýnicnic, album není veřejné

Co se děje s fotkami.

Album není veřejné.

Vidí ho jen pořadatel a ti, kdo se k akci připojili. Vyhledávače ho nenajdou.

Svoje fotky smažete kdykoli.

Host smaže svou fotku po vyvolání. O skrytí fotky, na které je, může požádat.

Fotky nemažeme potichu.

Zdarma zůstanou 14 dní, u placené akce 90 dní. Týden a den předem se připomeneme.

Bez rozpoznávání tváří.

Nepoužíváme biometrii, fotky nikomu neprodáváme a netrénujeme na nich žádné modely.

Časté dotazy.

Funguje to na iPhonu i Androidu?

Ano, na každém telefonu s fotoaparátem a prohlížečem.

Musí být host připojený k internetu?

Na otevření foťáku ano. Snímky pak počkají v telefonu a odejdou, jakmile je signál.

Dá se snímek smazat nebo vyfotit znovu?

Během akce ne, stejně jako na jednorázovce. Po vyvolání může každý svoje fotky smazat.

Kdy se fotky vyvolají?

Výchozí je 9:00 ráno po konci akce. Pořadatel může čas posunout nebo akci ukončit dřív.

Založte první akci. Zdarma, do 10 hostů.

V prohlížeči, hned teď. Kartičku si stáhnete do minuty.

Aplikace pro iPhone a Android je na cestě.

Nechte e-mail a napíšeme jednou, až bude v obchodech.

Jedna zpráva, až bude aplikace v obchodech. Pak nic. Odhlášení jedním klepnutím, zásady soukromí tady.

36

snímků na hosta